top of page

Loft Tasarım

Güncelleme tarihi: 6 Ağu 2020

Yalnız yaşayanlar veya küçük aileler için lüks ev konsepti olan loft daireler, günümüzde şehir yaşantısının en modern tarzıdır. Fabrikaların ve hangarların vb. yerlerin ev olarak dekore edilmesiyle ortaya çıkan bu tarz, yeni neslin vazgeçilmezidir. 


loft, rustic, ahsap, metal, konsept, mimari
Loft Tasarım anlayısı ile olusturulmus, Yüksek tavanlı oda

Yüksek tavanlı ve tüm odaların bir arada olduğu mimari genellikle loft olarak adlandırılır. Asma kat tarzında bir oda ve alt kısımda mutfak ile oturma odasının bir arada olduğu gayet şık ve gösterişli bir tasarıma sahiptir. Tek başına yaşayanlar veya iki kişi için uygun olan loft daireler, modern dekorasyonu ile herkesin beğenisini kazanmaktadır. Özellikle büyükşehirlerde bu şekilde inşa edilen rezidanslara sıklıkla rastlayabilirsiniz. 


Odaların şekli nedeniyle kendine özel bir dekorasyon tarzının ortaya çıktığı loft daireler, ilk defa 1970’li yıllarda Amerika’da yaşayan insanların kalacak yer bulma arayışı ile ortaya çıkmıştır. Eski fabrika ve hangarların gerekli tadilatlar ve profesyonel mimari dokunuşlar sonrasında bir eve dönüşmesi ile bugünün loft dairelerinin tasarımı ortaya çıkmıştır.


Devasa pencereler, yüksek tavan, asma kat veya çatı katına çıkmak için merdivenlerin en temel mimari özellikleridir. Bu özellikler en iyi şekilde loft tasarımlarda kendini göstermektedir. Eğer maddi açıdan rahatsanız herhangi bir kısıtlamaya gitmeden istediğiniz dekorasyonu uygulamaya müsait yapılardır, rahatlıkla kendinizi bizlere bıraka bilirsiniz. Eğer loft dekorasyon için fazla bütçeniz yoksa bu da bizim için bir sorun değildir. Sizler için oldukça salaş bir şekilde dairenizi dekore etmekten memnuniyet duyarız. 


36 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page